behind the scenes @qubs

Het aftellen kan beginnen..27/5 Pleinfestival Kaatsheuvel

Posted by Wendy Thu, May 10, 2018 12:47:37

Nog 16 nachten slapen, dan is het zo ver!!
27 mei - Pleinfestival Kaatsheuvel - Braderie

Al zal het voor ons de komende tijd weinig slapen worden, want er is al heel veel gedaan. Maar er moet ook nog heel veel gebeuren de komende tijd! Dus dat word bouwen, bouwen en nog meer bouwen en heel veel regelen zodat wij met trots onze twee demo auto's met de nieuwste producten aan jullie kunnen laten zien.

In de Ford krijgt u o.a de Alpine Freestyle 9-inch navigatie systeem met android-auto systeem te zien, een product wat je als car-audio liefhebber niet mag missen!

Wij gaan nog even verder bouwen en regelen, graag zien wij jullie zondag 27 mei op onze stand aan de Hoofdstaat te Kaatsheuvel t.h.v. Primera.

Het eerste blog..Wij gaan bloggen!!

Posted by Wendy Tue, March 27, 2018 16:36:14

Wat doen wij nu allemaal precies, wat zijn de nieuwste gadgets, gaat er wel eens iets enorm fout en hoe lossen jullie dat op, wat zijn de ontwikkelingen rondom achteraf-elektronica voor Tesla en andere elektronische auto's, wat zijn jullie nu allemaal aan het doen aan die Seat van jullie en nog veel meer vragen krijgen wij van onze klanten.

Dus we gaan vanaf nu lekker met de tijd mee, en jullie meenemen achter de schermen bij Qub's carhifi & electronics! Alles wat wij mee maken op de werkvloer, kun je vanaf nu lezen in onze blog.

Graag zien we jullie hier terug, want het eerste echte bericht volgt snel!!